Akadika Propolis C – imunitate cu gust de copilarie

akadika

Odata cu venirea toamnei si, implicit, cu scaderea temperaturilor, cei mici incep sa se confrunte cu nesuferitele raceli, care de cele mai multe ori sunt insotite de durere sau iritatii in gat.

Durerea sau iritatiile in gat pot fi insotite de tuse, voce ragusita, dificultati la inghitire sau senzatie de greata, care nu le creeaza disconfort doar copiilor, ci si parintilor. Si asta pentru ca, atunci cand vine vorba de raceli, copiii sunt mofturosi si refuza aproape orice.

Pentru a veni in ajutorul celor mici si celor mari, Gama Propolis C ofera solutia pentru ca micutii sa treaca mai usor peste episoadele de boala: imunitate pe bat.

Akadika Propolis C are gust bun de miere si zmeura, usor acceptat de cei mici si actiune protectoare la nivelul mucoasei orofaringiene. Calmeaza iritatiile din gat si are actiune antiinflamatoare si antioxidanta datorita complexului de propolis si vitamina C din compozitie. In plus, Akadika Propolis C nu doar calmeaza iritatiile din gat, ci si sustine sistemul imunitar al copiilor.

 

1 Nr. voturi:

Comentarii

comentarii pana acum