Propolis C iti stimuleaza imunitatea

 

Nici bine nu au inceput scoala si gradinita, ca cei mici se confrunta deja cu primele raceli din aceasta toamna. Nas infundat si tuse, iar acesta este doar inceputul. Iarna urmeaza sa se arate.

Tocmai de aceea, pentru a-i putea pregati sa faca fata sezonului rece, este important sa acorzi atentie sistemului lor imunitar, care are nevoie de „ajutor”, mai ales in aceasta perioada cand ne confruntam cu schimbari de temperatura.

De 16 ani, Propolis C este de nelipsit in sezonul rece pentru toti membrii familiei!

propolis-c-echinacea-site

Gama Propolis C® este special conceputa pentru a te ajuta atat in faza de preventie a bolilor de sezon, cat si in fazele de combatere si refacere a organismului dupa boala.

Propolis C combina in mod eficient extracte naturale standardizate, tinctura de propolis si vitamina C, care impreuna ajuta organismul sa faca fata virusurilor ce ne dau tarcoale in sezonul rece.

Administrarea in cure preventive de Propolis C nu inseamna ca nu ne vom mai imbolnavi. Ceea ce nici nu este, de altfel, indicat, sistemul imunitar avand permanent nevoie de contactul cu factori agresori pentru a-si mentine starea de up-datare continua. Insa adaptarea si trecerea peste aceste perioade va fi mai usoara si mai bine suportata. Pentru situatiile in care insa organismul are nevoie de un ajutor suplimetar, gama Propolis C pune la dispozitie variantele de Propolis C Echinaceea si Propolis C Echinacea Forte, care maresc viteza de raspuns si intensitatea raspunsului imun inca de la primele simptome de boala. Aceste preparate sunt indicate mai ales in timpul perioadei de combatere activa a bolii si mai putin in perioadele de preventie, cand se administreaza doar complexul Propolis C. Administrarea de Propolis C Echinaceea (comprimate si sirop) sau Propolis C Echinacea Forte concomitent cu tratamentele clasice ale infectiilor respiratorii superioare aduce nu numai avantajul unui raspuns imun imbunatatit, dar si faptul ca extractul de echinaceea potenteaza activitatea bactericida a multor antibiotice, dar are si actiune antivirala proprie.

3 Nr. voturi:

Comentarii

comentarii pana acum