Propolis C Raceala si Gripa iti da maxim de vitamina C

„Abia astept primavara ca sa scap de raceli”, iti spui in toiul iernii. Ei bine, odata cu sosirea primaverii, numarul episoadelor de raceala nu scade neaparat pentru ca organismul incearca sa se adapteze noilor conditii de mediu, iar sistemul imunitar este in general slabit dupa lunile de iarna, cand alimentatia este slaba in vitamine, iar activitatile fizice mai reduse.

Stare de oboseala, durere de cap si in gat, stranut, nas infundat, tuse, ba uneori si febra, toate acestea sunt simptome ale racelii, care poate dura de la doua-trei zile pana la noua-zece zile.

Racelile pot fi cauzate de aproximativ 200 de virusuri diferite, care se transmit usor, pe calea aerului sau prin contact cu mucoasele sau saliva persoanei afectate. Tocmai de aceea trebuie sa ai grija sa te speli pe maini cu apa si sapun si sa eviti contactul mainilor cu ochii si nasul. In plus, pentru a preveni raceala sau a trece mai usor peste episoadele de boala, este important sa iti intaresti imunitatea.

Gama Propolis C ti-e aliat de la primele simptome de raceala

PROPOLIS C Raceala si Gripa te ajuta inca de la primele simptome de raceala si gripa, aisgurandu-i organismului o cantitate mare de vitamina C, necesara in perioada in care lupta cu virusurile. In plus, prin extractele standardizate de tinctura de propolis, echinacea, fructe de soc si de maces, PROPOLIS C Raceala si Gripa Adulti sau Copii reduce cu 50% durata medie a virozelor (dovedit clinic).

Propolis C Raceala si Gripa actioneaza natural de la primele simptome de raceala si gripa pentru:

  • Copii peste 1 an: PROPOLIS C Raceala si Gripa KIDS – contine extracte naturale standardizate de flori si fructe de soc, de fructe de maces, de echinacea, tinctura de propolis si 400 mg de vitamina C.
  • Copii peste 12 ani si adulti: PROPOLIS C Raceala si Gripa – contine extracte naturale standardizate de fructe de soc si maces, de echinacea, tinctura de propolis si 900 mg de vitamina C.
1 Nr. voturi:

Comentarii

comentarii pana acum

Lasati un Testimonial

Folositi formularul de mai jos pentru a posta parerea dumneavoastra. Postarile vor fi facute publice dupa ce sunt aprobate de catre un administrator. Adresa ta de email este folosita strict in scopuri de validare si nu va fi facuta publica sau transmisa altor terte persoane.

51 + = 56