Te doare in gat? Proposept M contribuie la sanatatea cailor respiratorii

Soare bland, ciripit de pasarele, copaci infloriti, plimbari lungi si pofta de… inghetata si fresh-uri reci ca gheata! Primavara a sosit si, odata cu ea, si durerile in gat.

Variatiile de temperatura specifice inceputului de primavara favorizeaza transmiterea cu usurinta a virusurilor, iar durerile in gat nu ne ocolesc deloc, fiind extrem de neplacute mai ales pentru copii.

Durerile in gat ne tulbura somnul si ne dau o stare de indispozitie indiferent daca sunt provocate de virusuri, bacterii, alergeni, substante iritante prezente in aerul inspirat precum fumul de tigara.

De cele mai multe ori, durerea in gat este un simptom al unei raceli sau gripe si se manifesta prin disconfort sau senzatie de iritatie la inghitire.

Proposept M – antiseptic si antimicrobian

PROPOSEPT M este un supliment alimentar recomandat pentru sanatatea cailor respiratorii. Datorita compozitiei pe baza de tinctura de propolis, vitamina C, albastru de metilen si uleiuri esentiale de menta, eucalipt, busuioc si pin, Proposept M elibereaza caile respiratorii, dar are si efect antiseptic si antimicrobian.

Comprimatele de supt Proposept M se administreaza copiilor de peste 6 ani si adultilor.

0 Nr. voturi:

Comentarii

comentarii pana acum