Tu ce gust de alungat raceala preferi?

Daca credeai ca raceala si gripa iti dau de furca doar iarna, ei bine, te-ai inselat. Nici inceputul primaverii nu ne scuteste de raceli si gripe. In aceasta perioada, frecventa lor este mai mare din cauza alimentatiei mai slabe in vitamine din timpul iernii, precum si a activitatilor fizice mai reduse, datorate sederii in casa.

Raceala este o afectiune frecventa, ale carei simptome le recunosti usor: stari de oboseala, stranut, tuse si nas infundat, posibil febra, dureri musculare, iritare a amigdalelor sau infectie in gat, dureri de cap.

Simptomele gripei incep brusc, cu febra si frisoane, oboseala, tuse, dureri musculare si oculare, dureri puternice de cap, iar febra poate dura cateva zile. Gripa apare indeosebi iarna si primavara devreme.

 Propolis C Raceala si Gripa – doua gusturi noi de alungat raceala

De 16 ani, Gama Propolis C vine in sprijinul pacientilor pentru a-i ajuta sa depaseasca mai usor episoadele de raceala sau gripa. In plus, de curand au fost lansate doua gusturi noi de alungat raceala: Propolis C Raceala si Gripa cu gust de zmeura si Propolis C Raceala si Gripa cu gust de  portocale rosii.

 Propolis C Raceala si Gripa cu gust de zmeura sau portocale rosii este preparat dupa o formulă atent elaborata, care imbina extracte naturale standardizate, in dozele optime recomandate si care va ajuta inca de la primele simptome. In plus, datorita tincturei de propolis si vitaminei C, Propolis C Răceala si Gripa cu gust de zmeura sau portocale rosii intareste sistemul imunitar si va ajuta sa depasiti usor perioada de boala.

Propolis C Raceala si Gripa cu gust de zmeura sau portocale rosii poate fi administrat copiilor peste 12 ani, cate 1 plic de 3-4 ori pe zi, si adultilor, cate 1-2 plicuri de 3-4 ori pe zi.

0 Nr. voturi:

Comentarii

comentarii pana acum