Vara dam frau liber poftelor! Fara iritatii in gat!

Abia asteptam vara ca sa savuram inghetate, sa ne infruptam dintr-un frape rece, iar serile sa ni le petrecem cu prietenii la terase pentru a ne bucura de o bere rece in timp ce depanam amintiri. Dimineata insa nu mai este atat de placuta, pentru ca alimentele reci si-au lasat amprenta asupra sistemului nostru respirator, provocandu-ne irititatii si durere in gat.

De ce ne doare in gat?

Durerea in gat poate avea diverse cauze, cele mai frecvente fiind racelile, gripele si amigdalitele. De asemenea, aerul uscat sau poluat, praful, fumul, polenul sau alti agenti iritanti pot conduce la inflamarea mucoasei orofaringiene si la aparitia senzatiei de durere.

Efortul muscular in urma strigatului sau a vorbirii un timp indelungat, fara pauze, fumatul sau consumul de alimente condimentate se afla printre factorii care pot conduce la iritatii in gat.

Cu ce alte simptome ne mai confruntam?

Durerea sau iritatiile in gat pot fi insotite de:

  • tuse;
  • voce ragusita;
  • dificultati la inghitire;
  • senzatie de greata.

Alege gustul Propolis C

Va aduceti aminte de gustul dulce-acrisor al bomboanelor din copilarie pe care parintii si bunicii le ascundeau pentru ca altfel ar fi disparut cat ai zice peste? Ei bine, unii dintre noi – si nu putini – inca mai tanjim dupa acel gust, iar atunci cand il descoperim, ascundem „prada” in geanta pentru a o putea savura doar noi.

De 16 ani, Gama Propolis C ofera solutii pentru sustinerea unui sistem imunitar puternic, incercand in acelasi timp sa raspunda nevoilor copiilor si adultilor. Tocmai de aceea, pentru ca s-a gandit si la fanii bomboanelor, a lansat pe piata un nou produs, completand astfel gama Propolis C: PROPOLIS C DROPSURI.

PROPOLIS C DROPSURI este recomandat pentru iritatii in gat provocate de raceala, alimente reci, aer uscat, fum, poluare.

PROPOLIS C DROPSURI are actiune protectoare la nivelul mucoasei orofaringiene si:

☺ Calmeaza durerea si iritatiile din gat;

☺ Datorita complexului de propolis si vitamina C din compozitie, are actiune antiinflamatoare si antioxidanta;

☺ Are gust bun de miere si lamaie, fiind usor acceptat de copii si adulti.

1 Nr. voturi:

Comentarii

comentarii pana acum